Over ons

Gerda Bastiaan
Gerda is werkzaam in de GGZ en in het speciaal onderwijs. Door deze combinatie van deze beroepsvelden kijkt ze met een brede kennis naar zowel de onderwijssetting als de thuissituatie.

Voorheen werkzaam in het basis- en speciaalonderwijs, en bij zorgonderwijsarrangementen binnen een KDC is Gerda vanuit de dagbehandeling overgestapt naar de poliklinische GGZ.
Vanuit het autisme steunpunt verzorgt Gerda scholing op allerlei gebied. Daarnaast is ze verbonden aan zorgonderwijsprojecten in Zuid Afrika. Meer informatie? Klik dan hier

Gerda W. Bastiaan, MANP, is
• ingeschreven in het BIGregister artikel 3 en 14 als Verpleegkundig Specialist GGZ, met een persoonlijke AGB code
• ingeschreven bij de beroepsvereniging V&VN VS
• vanuit de zonnehoek trainer bij CKRBO
• gesprekken in samenwerking met een andere GGZ vinden vanuit een onderaannemersschap constructie plaats

Deborah van Arragon
Deborah is ervaringsdeskundige met autisme.
Vanuit het speciaal onderwijs heeft ze een grafische opleiding gevolgd. Na het afronden van de Kunstacademie heeft Deborah nu een fulltime baan in de dienstverlenende sector.
Meer weten over Deborah? Klik hier.
Eva van der Werf
Sinds oktober 2016 is Eva werkzaam als administratief medewerker bij HouvASS / Levensloopregisseur. Werk waarbij verbinding centraal staat; met de zorgvrager, de hulpverlener en alle schakels daaromheen. Eva vindt het belangrijk dat die verbinding op een positieve en zorgvuldige manier plaatsvindt. Het regelen, organiseren en structureren doet ze met veel plezier.